Sobre nosaltres

serveis asfalts anoia 1 - Asfalts Anoia

Fermesa i capacitat per a la realització de tot tipus de projectes.

Especialistes en tot tipus de mescles asfàltiques

Asfalts Anoia disposa de mitjans propis per realitzar tot tipus de treballs derivats de la fabricació, preparació i pavimentació de vials. Amb un equip professional altament qualificat, vehicles i maquinaria específicis per a la nostra activitat i una planta propia de producció de mescles asfàltiques i els seus derivats.

En resum, som una empresa ferma amb gran capacitat per a la realització de tot tipus de projectes relacionats amb el tractament i pavimentació de materials asfàltics.

Ens vols conèixer?

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en el que faci falta.

  La nostra història

  2012-2022

  Detail

  Asfalts anoia:

  Asfalts Anoia neix l’any 2012 amb la vocació d’esdevenir un referent en el sector de la pavimentació dins de la província de Barcelona. Els gerents de l’empresa amb una amplia experiencia en el sector, van instal·lar la seva primera planta d’asfalt en calent cap els anys 70, sent aquesta la seva segona planta instal·lada a Catalunya.

  Des de la seva fundació, l’empresa ha desenvolupat la seva activitat oferint la màxima qualitat i el millor servei als nostres clients. Aquest compromís amb la feina ben feta ens ha permès participar en obres públiques i privades d’una gran diversitat, amb diferents tipologies i singularitats.

  Serveis

  Scroll to Top
  Scan the code