Serveis

serveis asfalts anoia 4 - Asfalts Anoia

Per què nosaltres?

Fem la feina ben feta pels següents motius.

Servei de qualitat

Treballem amb materials de qualitat i comptem amb el suport tècnic i comercial per a així poder executar les obres amb total garantia.

Certificat Ce

Disposem del certificat CE que recolza la categoria de les mescles bituminoses que fabriquem.

Els millors especialistes

Som especialistes, tant en la fabricació de mescles bituminoses, com en l'estèssa de ferms.

Certificats de Bona Execució

El nostre principal aval és la satisfacció dels clients que han confiat en nosaltres. Disposem de nombrosos Certificats de Bona Execució que acrediten aquesta satisfacció.

Seguretat en tots els casos

En les obres en què l'empresa no actua com a contractista, i per tant legalment no és exigible, igualment es disposa de personal amb la formació de Recurs Preventiu per a garantir una bon compliment del Pla de Seguretat i Salut a l'obra.

Prevenció de riscos

La nostra empresa està totalment implicada amb la gestió de la prevenció de riscos laborals i de la seguretat i salut a les obres que executa.

direcció ferma

La implicació de la Direcció és ferma i disposa d'una política de PRL que garanteix una correcta implantació tant del pla de prevenció a l'empresa com dels Plans de Seguretat a les obres.

control i seguiment

L'empresa realitza visites periòdiques, a través del seu responsable intern de seguretat, a les obres en execució per a garantir el compliment de les condicions de seguretat i salut.

treballadors formats

Els treballadors disposen de les formacions de l'article 19 de la llei 31/95 de PRL això com de les formacions obligatòries per conveni segons la Fundació Laboral de la Construcció.

RD 171/2004

L'empresa també compleix amb l'RD 171/2004 i disposa de personal administratiu especialitzat en aquestes tasques per a garantir una correcta coordinació d'activitats empresarials.

medi ambient

El residu fresat el transportem a la planta de reciclatge, transformant-lo en amterial utilitzat com sub-base per a altres obres. Part del residu fresat l'incorporem en les mescles de base en un percentatge pròxim al 10% d'aquest. Aquestes actuacions redueixen l'extracció d'àrids reduint l'impacte ambiental.

Necessites els nostres serveis?

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en el que faci falta.

    Alguns exemples

    Scroll to Top
    Scan the code